Acum 10 zile începeam să măsor activitatea utilizatorilor în aplicația HotnewsRo folosind soluția celor de la Flurry. Nu știu cât de reprezentativi sunt cei 800 de utilizatori activi din care mai mult de 500 folosesc aplicația în medie măcar o dată pe zi dar iată cum arată distribuția modelelor de device-uri:

devices

Zic device-uri și nu telefoane pentru că am inregistrat cel puțin 2 utilizatori de Dell Streak și unul de Archos 5. Vă salut, early adopters. Aștept cu interes primul Samsung Tab…

Clasamentul este destul de interesant, cu nou recentul lansat Samsung Galaxy S pe locul 2 foarte aproape de HTC Desire, se pare că Galaxy are într-adevăr succes în România. Desire știam că este popular, deci nici o uimire. Pe locul 3 este în mod surprinzător Nexus One, care din câte știu nici nu a apucat să se distribuie oficial la noi – ori 91.3% din utilizatorii aplicației sunt români. Salut pe această cale pe unicul utilizator din Africa, cititor de știri despre România tocmai din Algier, Algeria.

Am lansat recent nu mai puțin de 3 versiuni noi, bazate pe sugestii și probleme aflate de la utilizatori și am avut plăcerea să văd ratingul aplicației crescând vertiginos. Mulțumesc pentru asta și ca de obicei nu uitați să mă spamați constructiv la adresa de email aspinei [arond] yahoo.com. S-aveți o săptămână bună!