Așa susține un articol din Money Express, conform căruia 40% din acțiunile Triluliu ar urma să fie cumpărate de un investitor neprecizat, tranzacția fiind intermediată de Capital Partners. Tot Capital Partners au mijlocit și achiziția unui pachet de acțiuni la Ejobs de către Tiger Global Management. Este și aceasta doar o injecție de fonduri pentru dezvoltarea afacerii și nu un exit, calculul simplu 10+40% arată că grupul celor 4 fondatori vrea deocamdată să păstreze controlul asupra Triluliu.

Interesant este că se reconfirmă cifra de 30.000 EUR investiție totală până în acest moment (este citat Sergiu Biriș). Dacă și estimarea de 20-40.000 EUR din publicitate este corectă, înseamnă că rezultatul Trilu pe acest an este undeva în intervalul [-10.000 ; + 10.000]. Pe de altă parte, cam ce factori ar putea “juca “într-o estimare ca în luna decembrie să nu știi dacă o să realizezi o sumă sau dublul acesteia ? Misterul este adânc :) Dar: chiar și cu o pierdere de zece mii de EUR, trebuie să admit că Trilu stă mai bine decât credeam.

Așteptăm confirmarea, urmarea, noile proiecte, idei originale …

Acum că Trilu nu mai e doar un copil minune ci a fost pus serios la treabă, cine se pregătește să-i urmeze ? Mai vedeți vreun startup valabil în Internetul românesc ?

PS Comentează (elogios) zvonul de pe Money Express și Vali Petcu pe blog20.ro, care le face crocodililor interesanta urare de a nu “ajunge precum Neogen” … hmmm.