De obicei nu mă arunc la lepşe/meme-uri dar am găsit unul care mi s-a părut bun de încercat pe blogul lui iLL, pe care îl citesc ocazional pentru articolele apropos de arta fotografică şi pentru unele scăpări amuzante. Iată reţeta, construieşte coperta albumului trupei tale în 3 paşi simpli:

  • Titlul primului articol aleator de pe Wikipedia este numele trupei (butonul “Random” sau click aici).
  • Cere  o serie de citate aleatoare de pe site-ul “Quotationspage” (click aici). Ultimele cuvinte din ultimul citat vor constitui titlul albumului.
  • Pe Flickr, uită-te pe “Explore the last seven days” sau mai simplu click aici. Fix a treia imagine (nu trişa!) este imaginea de fundal a coperţii.
  • Scrie numele trupei şi titlul peste imagine cu un soft de editare (recomand Photoshop, desigur exagerez :) ) după care îl postezi pe blog.

Simplu, nu ? Iată rezultatul meu, parol:

Ironia teribilă este că Lucho Gatica este un cântăreţ real de bolero din Peru care a lansat mai mult de 90 de albume. Omul are 81 de ani iar cel mai recent album a fost scos în 2007 adică la 79 de ani şi în afară de greatest hits a conţinut şi material nou înregistrat. Chapeau, Lucho !