Presedinte v2.0

Dezvoltatorii web sprijina noua versiune a presedintelui Romaniei si invita pe toti internautii sa semnaleze bug-urile constatate:

betavaca.jpg

Citez din stenograma sedintei parlamentului din 1 ianuarie 2005 profetiile de mare angajament ale lui V?că:

În al doilea rând, vreau să rețineți că această reducere la impozitul pe salariu, de care se face caz, nu se regăsește în societate. Societatea are aceleași costuri. Să nu credeți că ați dat un avantaj patronilor prin această reducere de impozit pe profit. Deci, puneti toate lucrurile cap la cap, plus problema micro-întreprinderilor, și o să vedeți că ceea ce s-a întâmplat este o grozăvie. Pe lângă faptul că vom asista la un puseu inflationist care nu va putea fi stăpânit cu toate măsurile care se încearcă, se bâjbâie, și s-a amestecat tot sistemul fiscal astfel încât nimeni nu mai înțelege absolut nimic, nimeni nu are nici un avantaj din toată afacerea asta care s-a pus în aplicare. [...] Cu alte cuvinte, legătura de morcovi nu va mai fi 10.000 de lei, va fi imediat 15.000 de lei. [...] Lasași-o așa cum a căzut și o să vedeți după 3-4 luni de zile care sunt rezultatele.

Omul a avut dreptate: foametea, inflatia galopanta, scaderile salariale, fuga investitorilor, prabusirea leului, explozia dobanzilor, toate aceste lucruri pe care le cunoastem si care ne-au distrus societatea in ultimii ani.

Nota: acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.