Într-o caldă atmosferă de haos, anarhie și bere s-a desfășurat prima ediție a întâlnirilor Wurbe (numele probabil se va schimba) cu geekși despre geekși, pentru geekși. Furăm 12 persoane: freelanceri, adobiști, sliceri și diverse. S-au purtat discuții multithreaded despre o multitudine de subiecte mai mult sau mai puțin tehnice. De la inutilitatea standardului HTML 5 sau frigul din Letonia și până la dilema dacă programatorul extrovertit este un programator care se uită la pantofi dar se exprimă prin viu grai, ori pur și simplu este un personaj imaginar. Probabil că pe viitor ar fi funny ca întâlnirile să aibă anumite teme de genul “Web2.0 în România nu este cu doi și punct, ci este doar zero – și ce e de făcut” sau “Vista te urăsc din inimă, cor omagial”.

și baieți îmi pare rău că v-am stricat media de vârstă dar să știți că și IT-știi la peste 30 de ani mai programează. Ba unii chiar în Python, jython și alte “exotisme”.

Așteptăm tura a 2-a, undeva unde berea este mai ieftină și la volume normale eg. 500 ml.

Nota bene pentru participanții care citesc: adresa pe care o uitasem este High Scalability. Util dacă vrei să-și faci o idee despre arhitectura unor site-uri de trafic foarte mare precum Flickr, MySpace, Mailinator, Wikipedia, PlentyOfFish …