Gata, nu mai aveți nici o scuză să ratați Adobe Developer Day, un eveniment gratuit organizat de Adobe România la Hotelul Intercontinental în București pe data de 19 mai.

Acest eveniment nu este doar pentru cei care lucrează cu Flex/Flash; dimpotrivă, este pentru oricine vrea sa înțeleagă Platforma Flash ca mijloc de a aduce RIA pe web si desktop, în mediul enterprise sau în aplicații utile folosite zi de zi. Sunt așadar bineveniți dezvoltatori web backend și frontend, arhitecți software, manageri IT, profesori, studenți, etc.

Pregătiți-vă întrebările voastre pentru evangheliști Adobe celebri cum ar fi Ben Forta, pentru Digby Horner – omul care a adus Adobe România … în România – și nu în ultimul rând pentru colegii din echipele Flex, Air, Dreamweaver (printre altele, InContext Editing: primul produs Adobe dezvoltat 100% în România).

Aruncați o privire peste programul complet și sunt sigur că veți găsi lucruri interesante dacă aveți tangență cu web-ul – caz în care vă puteți înscrie pe Eventbrite.

Pentru că am fost cam leneș cu anunțul, una dintre sesiuni e deja sold out. Mă veți putea apostrofa în persoană dacă treceți pe la sesiunea principală în pauzele de cafea … Ne vedem pe 19 !

PS Ochelarii nu sunt cerință obligatorie pentru a participa, în ciuda “aparențelor”:

Ochelari la intalnirile Adobe
Romania