Nu știu ce mănâncă … sau … fumează … pe-acolo prin județele cu pricina dar din scorul perchezițiilor de astăzi rezultă următoarele:

  • București – 31 de percheziții la o populație de 2 milioane de locuitori (recensământ 2002) asta oficial, în realitate populația este substanțial mai mare = 1 potențial infractor informatic la 64500 de bucureșteni
  • Alexandria, Teleorman – 12 percheziții la 50500 locuitori = 1 bănuit de infracțiuni informatice la 4200 de teleormăneni
  • Drăgășani, Vâlcea – 41 de percheziții la 20800 locuitori = cam 1 suspect la 500 de vâlceni

“Performanța” mi se pare absolut “remarcabilă”. Sunt convins că într-o comparație cu statistici similare din întreaga lume Vâlcea ar fi un soi de campion mondial de necontestat.

Nu-mi dau seama care e secretul înmulțirii peste măsură a micilor găinari cibernetici: țuica de Horezu, apa de la Govora, șamd dar sunt convins că și domnii de la FBI ar dori să-l afle. Gazeta de Sud îl numește potențial criminogen deosebit.

Așa o fi.

PS Imagini de la una dintre razii de pe blogul lui Pahomi:

Faceţi clic aici pentru a vedea video încorporate.

Ascultați dialogul de la final “Am un prieten care se duce în Ungaria și mai îmi ia maclavaisuri dinastea de mâini” … criminogen dar îngrijit!